Закваска для сиру Дорблю
Стався цей сир у 20 столітті в місті Лаубен, Німеччина. Дорблю - сир із коров'ячого молока з досить сильним і специфічним запахом.
Справжній сир ДорБлу не покритий білим або світло-коричневим нальотом. Він містить всередині зелені вкраплення цвілі, тому його так цінують у всьому світі. Він має незвичайний пряний і солоний смак одночасно, яскравий аромат, який ні з чим не можна сплутати. Дорблю має кремову помірно м'яку текстуру. Вживати його краще з дорогими винами, а додавати в легкі салати.
Ми рекомендуємо розпочинати приготування сирів із пліснявою після освоєння технології м'яких і напівтвердих сирів.
Склад набору:
- Заквасочна культура для сиру Дорблю.
- Фермент молокозсідальний.
- Культура блакитної цвілі Penicillium roqueforti.
Об'єм молока | Закваска (шт) | Фермент (шт) | Пліснява (шт) |
---|---|---|---|
на 6 літрів | 1 | 1 | 1 |
Рецепт приготування сиру можна подивитися в розділі сайту "Рецепти сирів".
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | Італія |
Тип закваски | Для сирів із пліснявою |
Користувацькі характеристики | |
Об'єм молока | На 6 л |
Фермент у комплекті | Да |
- Ціна: 63 ₴