Закваска для сиру Рокфор
Рокфор — блакитний сир з овечого молока, виготовлений на півдні Франції. Його характерна блакитна мармуровість утворюється грибком Penicillium roqueforti, різновидом плісняви, який додають до молока на початку процесу виробництва.
Сир рокфор має вологу, розсипчасту консистенцію та гострий, пряний, солонуватий смак. Його колір буває від білого до блідо-жовтого, він мармуровий з синьою або синьо-зеленою цвіллю, яка надає йому характерного вигляду та смаку. Сир рокфор не має скоринки.
Склад закваски:
- Заквасочна культура для сиру Рокфор.
- Фермент молокозсідальний.
- Культура блакитної плісняви Penicillium roqueforti.
Об'єм молока | Закваска (шт) | Фермент (шт) | Пліснява (шт) |
---|---|---|---|
на 6 літрів | 1 | 1 | 1 |
Рецепт приготування сиру можна подивитися в розділі сайту "Рецепти сирів".
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | Італія |
Користувацькі характеристики | |
Об'єм молока | На 6 л |
Фермент у комплекті | Да |
Інформація для замовлення
- Ціна: 63 ₴