Закваска для сиру Камамбер
Камамбер - це французький жирний сир, приготований із цільного коров'ячого молока. Нюанс у приготуванні цього сиру полягає в тому, що молоко обов'язково має бути високої якості. Тому корови пасуться на спеціальних окремих пасовищах. Сир має тонку плісняву скоринку, колір продукту може бути від ніжно кремового до насиченого цегляного відтінку.
Камамбер має пікантний, доволі гострий смак із грибною ноткою та ароматом, який схожий на запах сирої цвілі, землі. Чим насиченіший аромат, тим більше часу минуло після дозрівання продукту. Консистенція французького сиру кремова, продукт належить до м'яких сирів.
Склад закваски:
1. Заквасочна культура для сиру Камамбер.
2. Фермент молокозсідальний (рослинний).
3. Культура цвілі Penicillium candidum.
4. Культура цвілі Geotrichum candidum.
Об'єм молока | Закваска (шт) | Фермент (шт) | Пліснява (шт) |
---|---|---|---|
на 10 літрів | 1 | 1 | 2 |
Рецепт приготування сиру можна подивитися в розділі сайту "Рецепти сирів".
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | Італія |
Тип закваски | Для сирів із пліснявою |
Користувацькі характеристики | |
Об'єм молока | На 10 л |
Фермент у комплекті | Да |
- Ціна: 95 ₴