Закваска для сиру Шевр
Шевр - назва цілого сімейства французьких сирів, виготовлених із козячого молока без додавання овечого, коров'ячого чи будь-якого іншого. Сир може бути різної витримки, від цього і залежить його смак і зовнішній вигляд.
Аромат - різкий і дражливий, текстура - кремова, пастоподібна, ущільнюється при тривалій витримці. Колір від білого до снігового, з блакиттю, смак може бути як вершковим, м'яким і ніжним, так і гострим пікантним, явно відчуваються горіхи і суміш сухофруктів. Скоринка - тонка, світло-бежева, зморщена.
Склад набору:
- Заквасочна культура для сиру Шевр.
- Фермент молокозсідальний.
- Культура цвілі Penicillium candidum.
- Культура цвілі Geotrichum candidum.
Об'єм молока | Закваска (шт) | Фермент (шт) | Пліснява (шт) |
---|---|---|---|
на 10 літрів | 1 | 1 | 2 |
Рецепт приготування сиру можна подивитися в розділі сайту "Рецепти сирів".
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | Італія |
Тип закваски | Для сирів із пліснявою |
Користувацькі характеристики | |
Об'єм молока | На 10 л |
Фермент у комплекті | Да |
- Ціна: 95 ₴