Закваска для сиру Стілтон
Стілтон належить до напівм'яких сирів із прожилками блакитної плісняви, що утворюють унікальний малюнок. Кисломолочний продукт жовтого кольору різної інтенсивності має гладку кремову структуру, інтенсивний смак і запах, натуральну коричневу скоринку.
До складу продукту входить пастеризоване коров'яче молоко, вершки, сичужний фермент, мезофільна закваска, хлорид кальцію, блакитна пліснява Penicillium Roqueforti, сіль.
Стілтон із сильно вираженим ароматом має солоний, пікантний смак зі слабкою гостринкою, переважанням вершкових нот. Що більший його вік, то інтенсивніший смак.
Склад набору:
- Заквасочна культура для сиру Стілтон.
- Фермент молокозсідальний.
- Культура цвілі Penicillium Roqueforti.
Об'єм молока | Закваска (шт) | Фермент (шт) | Пліснява (шт) |
---|---|---|---|
на 10 літрів | 1 | 1 | 1 |
Рецепт приготування сиру можна подивитися в розділі сайту "Рецепти сирів".
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | Італія |
Тип закваски | Для сирів із пліснявою |
Користувацькі характеристики | |
Об'єм молока | На 10 л |
Фермент у комплекті | Да |
- Ціна: 95 ₴