Закваска для сиру Радомер
Пряний, насичений сир з очками, розміром близько 1 см, сир Радомер створили відносно недавно — 1991 року. Належить він до голландських видів, але відрізняється більш солодким смаком.
Дозрілий Радомер має солодкувато-пряний вершковий смак з пікантним нальотом горіха та легкою солоністю. У сиру щільна консистенція, добре нарізається тоненькими скибочками.
Подають Радомер соло або у поєднанні з овочами, горіхами, медом та виноградом. Відмінно підійде для панірування при запіканні м'яса та риби. Чудово підходить до білого сухого вина, ідеально поєднується з міцним чаєм та кавою.
Об'єм молока | Закваска (шт) | Фермент (шт) |
---|---|---|
на 20 літрів | 1 | 1 |
Рецепт приготування сиру можна подивитися в розділі сайту "Рецепти сирів".
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | Італія |
Тип закваски | Для твердого сиру |
Користувацькі характеристики | |
Об'єм молока | На 20 л |
Фермент у комплекті | Да |
- Ціна: 80 ₴