Форма для сиру Італійська
Професійна форма для отримання гарної сирної голівки призначена для формування більшості видів м'яких сирів і сирів із пліснявою. Дренажні отвори по всьому контуру сирної форми ефективні для відокремлення сироватки під час виробництва сирів, що формуються самостійно, створюють правильну аерацію сирного зерна під час виготовлення продукту типу "брі" і сирів із пліснявою.
Матеріал форми - ПНТ (поліетилен низького тиску) використовується в харчовій промисловості з 1976 року, абсолютно інертний до молочної кислоти, не змінює своїх фізико-хімічних властивостей під час тривалого використання.
Характеристики форми
Форма | Діаметр верхній (мм) | Висота (мм) | Вихід продукції (кг) |
до 0,8 кг | 120 | 70 | 0,3 - 0,8 |
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Матеріал | Харчовий поліпропілен |
Тип форми | Форми для м'яких сирів |
- Ціна: 75 ₴