Винні дріжджі Vinomax, 20 г
Дріжджі Vinomax - натуральний високоякісний штам виноградних дріжджів для зброджування вина з будь-якої сировини: ягід винограду, сухофруктів, фруктових екстрактів, надає напою благородних виноградних відтінків.
Застосування
- Провести реактивацію (відновлення) сухих дріжджів. Для цього розвести дріжджі в пропорції 1:10 у воді, нагрітій до 35-38°C, а також додати цукор такої ж ваги, як і дріжджі. Добре перемішати до повного розчинення.
- Довести температуру сусла до 20-25°C.
- Через 30 хвилин реактивований дріжджовий розчин додати в сусло.
- Закрити ємність і встановити водяний затвор (необов'язково для браги, обов'язково для вина).
- Забезпечити постійну температуру в приміщенні не нижче +15 °C.
- Процес бродіння займає 7-20 діб.
Увага! Різниця температур між дріжджовим розчином і загальним об'ємом сусла при внесенні дріжджів в основний затор не повинна перевищувати 10°C.
Уникати великих перепадів температури в приміщенні. Для кращої активності дріжджів рекомендується використовувати поживну речовину.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | Франція |
Вага | 20 г |
Тип дріжджів | Сухі |
Користувацькі характеристики | |
Застосування | Для білого вина/для червоного вина/для рожевого вина |
Інформація для замовлення
- Ціна: 50 ₴