Винні дріжджі Vinomax (Франція), 20гр
Дріжджі «VINOMAX» - натуральний високоякісний штам виноградних дріжджів для зброджування вина з будь-якого сировини ягід винограду,сухофруктів,фруктових екстрактів, надає напою благородні виноградні тони...
ІНСТРУКЦІЯ ПО ЗАСТОСУВАННЮ:
1. Провести реактивацію (відновлення) сухих дріжджів. Для цього розвести дріжджі в пропорції 1:10 у воді, нагрітій до 35-38°C, а також додати цукор такої ж ваги, як і дріжджі. Добре перемішати до повного розчинення.
2. Довести температуру сусла до 20-25°C.
3. Через 30 хвилин реактивированный дріжджовий розчин додати в сусло.
4. Закрити ємність і встановити водяний затвор (необов'язково для браги, обов'язково для вина).
5. Забезпечити постійну температуру в приміщенні не нижче +15 °C.
6. Процес бродіння займає 7-20 діб.
ПРИМІТКА:
Різниця температур між дріжджовим розчином і загальним обсягом сусла при внесенні дріжджів в основний затор не повинна перевищувати 10°C.
Уникати великих перепадів температури в приміщенні.
Для кращої активності дріжджів рекомендується використовувати поживна речовина MACROFERM з розрахунку 4 — 10 г/10 літрів
ЗБЕРІГАННЯ і ТЕРМІН ПРИДАТНОСТІ:
В сухому темному місці при температурі нижче 10°C — 24 місяці, при t 20°с — 12 міс, при t 30°C – 6 міс.
Основні | |
---|---|
Вага | 20 г |
Країна виробник | Франція |
Тип дріжджів | Сухі |
- Ціна: 50 ₴