Кошик
1068 відгуків
+380 (98) 166-27-25
+380 (50) 355-99-45
+380 (93) 537-15-40
ул. Шмидта, 4а, Дніпро, Україна
Кошик
Интернет - магазин "МирБир"
Рефрактометр ATC-40 (0-40) для цукру, фото 2Рефрактометр ATC-40 (0-40) для цукру, фото 3Рефрактометр ATC-40 (0-40) для цукру, фото 4Рефрактометр ATC-40 (0-40) для цукру, фото 5

Рефрактометр ATC-40 (0-40) для цукру

  • Немає в наявності
  • Код: 1045

1 008 

Рефрактометр ATC-40 (0-40) для цукру
Рефрактометр ATC-40 (0-40) для цукруНемає в наявності
1 008 
+380 (98) 166-27-25
  • +380 (50) 355-99-45
  • +380 (93) 537-15-40
+380 (98) 166-27-25
  • +380 (50) 355-99-45
  • +380 (93) 537-15-40
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Рефрактометр ATC-40 (0-40)

Дає змогу виміряти щільність (кількість цукру) вашого пива, використовуючи лише 1 краплю.

Рефрактометр — оптичний інструмент, призначений для вимірювання концентрації цукрів у водних розчинах. Концентрація вимірюється за допомогою вимірювання ступеня заломлення (рефракції) світла в розчині. Рефрактомети, найчастіше використовувані домашніми пивоварами, не містять жодних електронних компонентів.

Використовувати рефрактометр дуже просто. Спочатку його потрібно відкалібрувати: поміщаєте краплю дистильованої води на скло, закриваєте кришкою й чекаєте 30 секунд. Напрямляєте рефрактометр на джерело світла та дивіться в окуляр: вимірювання знімаються за допомогою лінії розділу синього поля та світлого поля (ви відразу все зрозумієте, варто вам тільки подивитися). Ця лінія вказує на градус шкали Брікс, яку ви також бачите в окулярі. За допомогою калібрувального викрутки домагаєтеся того, щоб рефрактомометрскималював 0 Брикс на дистильованій воді. Після калібрування очищаєте скло, капаєте на нього сухим і зчитуєте показання.

ЯК ЗНИМАТИ ПОКАЗАННЯ:

Початкова щільність міряється дуже просто, ви просто капаєте на рефрактомометр краплю сусла перед тим, як поставити його на бродіння й визначаєте його в щільність у BRIX.

З кінцевою щільністю трохи складніше. Коли рідина вже містить алкоголь рефрактомометр дає спотворені показання, але є спеціальний калькулятор, який дає змогу визначити точні цифри кінцевої щільності вашого пива. Також він допомагає порахувати кінцевий вміст алкоголю.

ЗСИЛЕННЯ НА КАЛЬКУЛЯТОР І ІНСТРУКЦІЯ:

http://www.northernbrewer.com/refractometer-calculator/

У першому пункті, зверху перерахунок Brix у SG. 

Далі в пункті: Brix to Gravity during and after fermentation converter
Вводьте початкову та кінцеву щільність у Brix, і програма вираховує фактичну кінцеву щільність у SG.

В останньому пункті: Approximate ABV and Original Gravity from current Brix and Gravity converter

Вводьте кінцеву щільність у Brix (те, що вам рефрактомометр показує), кінцеві SG — те, що ви порахували вище. На виході отримуєте міцність і для перевірки початкову щільність SG.

Технічні характеристики

• Діапазон вимірювань: 0~40% цукор (Брикс), 0~25% алкоголь
• Крок вимірювання: 0.2% цукор (Brix), 0.2% алкоголь
• Похибка: ± 0.2% Brix, ± 0.2% алкоголь
• Автоматична компенсація температури: Так (діапазон: 0°C~30°C)
• Вага (грам): 205

Комплект постачання:

1 х Портативний рефрактомометр АТС40 
1 х пипетка 
1 х мінівикрутка.

Характеристики
Основні атрибути
Виробник Власне виробництво
Країна виробникКитай
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 008 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner