Кошик
1184 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 10:00 найближчого робочого дня (завтра, 20.07).

+380 (98) 166-27-25
ул.Степана Бандеры, 4а, Дніпро, Україна
Кошик
Інтернет-магазин "МірБір"

Плавісоль для плавленого сиру на 0,5 кг сиру

  • В наявності
  • Код: 4154

20 ₴

Плавісоль для плавленого сиру на 0,5 кг сиру
Плавісоль для плавленого сиру на 0,5 кг сируВ наявності
20 ₴
+380 (98) 166-27-25
Дніпро
+380 (98) 166-27-25
Дніпро
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Плавісоль для плавленого сиру

Сири плавлені - чудове джерело добре засвоюваних жирів, що відіграють важливу енергетичну, пластичну, захисну та регуляторну роль в організмі. На відміну від твердих сирів вони не містять холестерину, що так важливо для літніх людей і людей, які страждають на серцево-судинні захворювання. Крім високого вмісту білка і жиру в сирі є сотні необхідних організму речовин. 

Плавлений сир можна готувати з будь-якого м'якого або твердого сиру. Дуже смачний плавлений сир виходить зі звичайного сиру. Склад: мінеральна сіль-плавитель: Е451. Норма внесення солі-плавителя до 2% від загальної кількості сиру.

Рецепт приготування плавленого сиру в домашніх умовах:

1. Плависоль рівномірно розсипати по поверхні сиру або сиру. На 1 кг сиру додати від 100 до 200 мл пастеризованого молока, додати від 100 до 200 г вершкового масла, дрібку солі перемішати. Додаванням молока регулюється консистенція сиру. Масло дає змогу збільшити жирність готового продукту.

2. Нагріти масу до 75-95°C. Для нагрівання можна застосовувати водяну баню, мікрохвильовку або мультиварку. Найпростіший варіант - мікрохвильовка, 3-4 рази нагрівати по 2 хвилини, залежно від потужності вашої мікрохвильовки. Після нагрівання масу перемішати до однорідності (можна блендером).

3. Розлити масу по формах. За смаком можна додати паприку, горіхи, зелень та інші смакові добавки.

4 Зберігати в холодильнику.


Готовий плавлений сир за смаком і за зовнішнім виглядом не поступається таким сирам, як VIOLA, Янтар, Hochland тощо. Якщо у вас вийшла біла маса з кислувато-сирним присмаком, то це означає, що сир ще не готовий. Ви не розплавили його як слід. Або недостатньо солі-плавителя, або температура плавлення була низькою. Якщо потрібно швидко довести плавлений сир до кондиції, то можна застосувати мікрохвильовку (60-120 с). Для кращої однорідності плавленого сиру застосовуйте блендер.

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникБез бренда
Країна виробникЧехія
Користувацькі характеристики
Тип розчинуДля м'якого сиру
Інформація для замовлення
  • Ціна: 20 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner