Хміль Голдінг (English Golding) α-4%
Серед усіх інгредієнтів для приготування пива, саме хміль став його символом.
Гранульований хміль - найбільш поширена форма хмільних шишок. Для отримання гранул шишки висушують і подрібнюють, після чого продавлюють через спеціальну форму. У складі хмелю є природні смоли, завдяки яким гранули підтримують форму без хімічних сполучних компонентів.
Гранульований хміль компактніший, ніж суцільнолистовий, через що його зручніше зберігати. Завдяки своїй формі зберігає цінні властивості та характеристики протягом трьох років. Головна умова - герметичне вакуумне пакування.
Характеристика:
Голдінг, як і його колеги з Великої Британії, є низьковрожайним хмелем. Він складається з великих пухких шишок, які можуть спричинити проблеми під час збирання врожаю, якщо шишки були пересушені на лозі занадто довго. Голдінг також схильний до багатьох захворювань і цвілі. Проте, через властивості цього добре відомого хмелю, його, як і раніше, використовуватимуть у пивоварному світі, оскільки він визначає профіль англійського елю.
Властивості:
Аромат у Голдінга є м'яким і солодким. Це привабливий букет, який витримав випробування в сучасному пивоварінні. Пивовари продовжують застосовувати Голдінг (будь-який з різновидів) під час кип'ятіння або сухого охмелення для багатьох стилів пива, здебільшого для англійського та бельгійського елю.
Використання:
Застосовують у стилях Англійський Ель, Коричневий Ель, Бельгійський Ель, Спеціальне пиво, Бурштиновий Ель, Світлий (Пейл) Ель
* кольори на моніторі або екрані телефону можуть відрізнятися від реальних кольорів, залежно від налаштувань кольору вашого пристрою.
Основні | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | Великобританія |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 1 г г |
- Ціна: 1,82 ₴/г