Рідкий фермент для сиру Browin, 50 мл
Рідкий сичужний мікробіологічний фермент для виробництва сиру - це ензиматичний препарат, отриманий у результаті контрольованої ферментації бактерій Rhizomucor miehei.
Характеристики:
• 5 крапель ферменту вистачає на 1 літр молока;
• вегетаріанський продукт.
Спосіб застосування :
- Відміряти дозу ферменту, пропорційно кількості молока.
- Підігріти молоко до температури 33°C і додати фермент.
- Все обережно перемішати і залишити накритим до утворення згустку на 40-60 хвилин.
Додаткова інформація:
- Застосування ферменту вимагає застосування кальцію хлориду (CaCl2) у кількості від 10г до 100г на 100л молока залежно від виду сиру.
- Оптимальний pH молока для правильної роботи ферменту становить 6 - 7.
Мікробіологічний фермент можна застосовувати у веганській дієті.
Щоб фермент зберігав свої ензимні властивості, він має зберігатися за температури 4-6°C.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Biowin |
Країна виробник | Польща |
Інформація для замовлення
- Ціна: 175 ₴