Термометр для запікання м'яса Biowin
Виготовлений із неіржавкої сталі термометр слугує для контролю температури під час приготування різних видів м'яса.
Спеціальні позначки на шкалі показують ідеальну температуру для запікання свинини, яловичини, птиці, баранини.
Тепловий детектор розташований у районі між 1,3 см і 5 см від початку голки. З метою запобігання забрудненню або пошкодженню жала, термометр слід зберігати в пластиковому корпусі, що міститься в комплекті.
Технічні характеристики:
- Діапазон робочих температур: від 0 °С до 100 °С.
- Точність: + / -2 °С.
- Габарити: діаметр - 3 см; довжина 15см.
Виготовлений для застосування в шинковницях BIOWIN, може застосовуватися і в інших шинковницях.
Термометр може залишатися в духовці протягом періоду випічки.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Biowin |
Країна виробник | Польща |
Користувацькі характеристики | |
Одиниці виміру | Суцільний °C |
Матеріал | Неіржавка сталь |
Призначення термометра | Для вимірювання температури їжі |
Тип термометра | Механічний зі щупом |
Інформація для замовлення
- Ціна: 323 ₴