Термометр штиковий BIOTERM для випікання
Виготовлений із неіржавкої сталі термометр слугує для контролю температури під час приготування різних видів м'яса. Спеціальні позначки на шкалі показують ідеальну температуру для запікання свинини, яловичини, птиці, баранини. Тепловий детектор розташований у зоні між 1,3 см і 5 см від початку голки. Для запобігання забрудненню або пошкодженню жала термометр треба зберігати в пластиковому корпусі, який міститься в комплекті.
Діапазон робочих температур: від 0 °C до 100 °C. Точність: +/ -2 °
Габарити: діаметр 3 см, довжина 15 см.
Виготовлений для застосування у шинчинницях BIOWIN, може застосовуватися й в інших шинках.
ПРИМІТКА: Термометр може залишатися в духовці впродовж періоду випікання.
Основні | |
---|---|
Виробник | Biowin |
Країна виробник | Польща |
Тип | Термометр |
Одиниця виміру | °С |
- Ціна: 263 ₴