Кошик
1191 відгук

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

+380 (98) 166-27-25
ул.Степана Бандеры, 4а, Дніпро, Україна
Кошик
Інтернет-магазин "МірБір"
Термометр пивоварний Biowin, до 100 °C, фото 2Термометр пивоварний Biowin, до 100 °C, фото 3

Термометр пивоварний Biowin, до 100 °C

  • В наявності
  • Код: 1190

600 ₴

Термометр пивоварний Biowin, до 100 °C
Термометр пивоварний Biowin, до 100 °CВ наявності
600 ₴
+380 (98) 166-27-25
Дніпро
+380 (98) 166-27-25
Дніпро
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Термометр пивоварний Biowin, до 100 °C

Термометр пивоварний Biowin 0-100 °C (термометр пивовара) - це біметалевий термометр з металевим щупом завдовжки 340 мм та діапазоном вимірювання від 0°С до 100°С (+/-5).

Корпус термометра і щуп виготовлено з нержавіючої сталі. Термометр має регульований за висотою металевий затискач для фіксації термометра на краю заторного бака або каструлі. З особливостей цього термометра слід відзначити наявність підказок на циферблаті, які допомагають виконувати окремі етапи варіння пива.

Термометр на шкалі має 7 позначок, які полегшують контроль температури під час затирання:

•   44°C (10-20 хв): феруловий злам, характерний для пшеничного пива, дозволяє отримати гвоздичні нотки.

•   50-52°C (10-20 хв): розрив білка - забезпечує дріжджі органічними сполуками, необхідними під час бродіння.

•   62°C (15-60 хв): розщеплення мальтози (оцукрювання) - працює в основному бета-амілаза, завдяки якій ми отримуємо ферментовані цукру. Чим довша ця перерва, тим сухішим буде отримане пиво.

•   72°C (15-60 хв): перерва декстринації (оцукрювання) - альфа-амілаза діє в основному, виробляючи неферментовані цукри, покращуючи тіло та посилюючи солодкість пива. Чим довша ця перерва, тим більш насиченим і солодовим буде пиво.

•   на смак і вміст алкоголю в пиві в основному впливають перерви в оцукрюванні, регулюючи їх тривалість, ми вирішуємо, яке пиво ми отримаємо. Для початківців пивоварів рекомендуємо оцукрювання при температурі 65-67°C для отримання оптимальної кількості алкоголю і тіла.

•   до 80°С - температура інактивації ферменту. Нагрівання вище цієї температури може призвести до виділення додаткової кількості крохмалю з дезактивованими ферментами. Результатом стане постійне помутніння сусла, швидке псування пива і виділення сполук, які негативно впливають на смак пива.

•   100°C (60 хвилин) - кип'ятіння/заварювання сусла. На цій стадії найчастіше здійснюється стрибок.

Основні характеристики

• довжина: 5,4 см;
• ширина: 5,4 см;
• висота: 31,5 см;
• вага: 40,0 г;
• блок відображення температури: тільки °C;
• колір циферблата: білий;
• тип: аналоговий;
• зонд: стилет;
• діапазон вимірювання температури [°C]: від 0 до 100.

Характеристики
Основні
ВиробникBiowin
Країна виробникПольща
Одиниця виміру°С
Принцип діїМеханічний
ТипТермометр
Користувацькі характеристики
Одиниці виміруСуцільний °C
Призначення термометраДля вимірювання температури їжі
СтанНове
Тип термометраМеханічний зі щупом
КолірБілий
Інформація для замовлення
  • Ціна: 600 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner