Апарат для фільтрації вина та пива
Гравітаційний фільтр застосовується для очищення вина і пива. Також може бути використаний для фільтрації пива, сусла, браги, натуральних екстрактів, настоянок, інших рідин і напоїв. Результатом процесу фільтрації є видалення побічних продуктів і надлишкових дріжджів із приготованого напою.
Комплектація
1. Апарат для фільтрації;
2. Харчовий шланг із затискачем-регулятором;
3. Комплект металевих гачків для закріплення фільтра на відрі або бродильній ємності об'ємом 10-15 л.
Інструкція з використання
- Закріплюємо металеві гачки на відрі або бродильній ємності.
- Зволожуємо фільтрувальний картридж, поміщаємо у фільтр і закручуємо його (болтами в комплекті).
- Складаємо верхню і нижню частини фільтра разом.
- Розміщуємо апарат на горловині бутля або металевих гачках у бродильній ємності.
- Засмоктуємо вино в шланг, затискаємо чорний регулятор і закріплюємо у фільтр-апарат. Після послаблюємо затиск на шлангу і вдавлюємо на кришці фільтра чорний клапан. Фільтрація відбувається під дією сили тяжіння або попередньо підключеним до ємності невеликим електронасосом.
Увага!
• вино повинно бути попередньо добре освітлене;
• одного картриджа вистачає приблизно на 23 л вина;
• фільтрація 23 л вина відбувається приблизно 10-15 год. залежно від різниці висот.
Для використання фільтра необхідно придбати набір фільтрувальних картриджів.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Крючков |
Країна виробник | Італія |
- Ціна: 1 566 ₴