Кошик
1140 відгуків
+380 (98) 166-27-25
+380 (50) 355-99-45
+380 (93) 537-15-40
вул.Степана Бандери, 4а, Дніпро, Україна
Кошик
Интернет - магазин "МирБир"
Набір спецій Hot Rod для джина Карпатський, фото 2

Набір спецій Hot Rod для джина Карпатський

  • В наявності
  • Код: 14107

325 

Набір спецій Hot Rod для джина Карпатський
Набір спецій Hot Rod для джина КарпатськийВ наявності
325 
+380 (98) 166-27-25
  • +380 (50) 355-99-45
  • +380 (93) 537-15-40
+380 (98) 166-27-25
  • +380 (50) 355-99-45
  • +380 (93) 537-15-40
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Набір спецій Hot Rod для джина Карпатський

Набір спецій для джина "Карпатський". Набір розрахований на отримання 12-15 л. джина методом парової інфузії або 5-8 л. джина методом мацерації (настоювання) в залежності від бажаної інтенсивності ароматів.

Авторський карпатський рецепт джина, де переплелися міцний аромат ялівцю і трав'янисто-фруктовий смак лісових ягід. Компанію їм складають глід і нотки солодко-кислого гибискуса.

Приготування джина методом настоювання (мацерації)

На все вам знадобиться:

  • 7-8 л дистиляту або ректифікату фортецею 45-50%
  • Набір спецій Hot Rod для Джина

Приготування:

Для початку готуємо настойку. Всі інгредієнти закидаємо в ємність, заливаємо 7-8 л дистиляту або ректифікату фортецею 45-50% і наполягаємо близько 10 – 14 днів в темному теплому місці. Струшуємо кожен день.

Після відстоювання рідину фільтрується і розлучається чистою холодною водою до 30-35 градусів.

Настоянка розведена заливається в перегінний куб, нагрівальний прилад виставляється на середню температуру. Якщо ви використовували розбавлений хороший дистилят або ректифікат – достатньо відібрати перші 50 г голів.

Відбір «серця» закінчується на 45% в струмені. Тут важливо не пропустити момент – через хвостів, навіть мінімальних, домашній джин каламутніє.

Вимірюємо фортеця отриманого домашнього напою, розводимо його до 45 градусів. Пам'ятайте, розведення нижче, ніж до 42 градусів начисто знищить цитрусові нотки.

Готовий напій має відпочити тиждень.

 

Приготування джина методом парової інфузії за допомогою джин-кошики (Даний метод рекомендується Hot Rod)

На все вам знадобиться:

  • 20 літрів розведеного дистиляту або ректифікату з міцністю 30%
  • Набір спецій Hot Rod для Джина
  • Джин-кошик

Приготування:

1. Спеції подрібнюємо в ступці (або на блендері). Досить порушити цілісність ягід ялівцю. Не варто надмірно подрібнювати спеції.

2. Засипаємо ретельно перемішані спеції в джин-кошик.

3. Заповнюємо перегінний куб дистилятом чи ректифікатом, попередньо розведеним до фортеці 30%.

4. Починаємо перегонку при невеликій температурі, щоб наші спеції прогрівалися поступово і рівномірно.

5. У процесі перегонки стежте за рівнем флегми в джин-кошику. Не допускайте переливу флегми назад в куб. Зливайте вміст джин-кошики в ємність для відходів використовуючи дренажний кран внизу. Дану процедуру можливо знадобиться повторити кілька разів протягом всієї перегонки.

6. Перші 20-50 мл отриманого дистиляту варто зібрати в окрему ємність і відставити у бік. Це найгіркіші ефірні олії ялівцю.

7. Основна фракція відбирається до тих пір, поки градус в струмені не знизиться до 50%.

8. Надлишок хвостів буде призводити до помутніння джина при розведенні.

9. Розбавляємо наш джин до 42-45 градусів.

10. Готовий напій має відпочити тиждень.

Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
УпаковкаДой-пак
ВиробникHot Rod
Інформація для замовлення
  • Ціна: 325 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner