Характеристика |
Цей солод проводиться шляхом окислення молочнокислими бактеріями і використовується для зниження pH затору і у випадку води з високою карбонатною жорсткістю. |
Властивості |
Château Acid сприяє роботі гідролітичних ферментів, збільшення буферних властивостей затору і підвищення кінцевої ступеня зброджування сусла за рахунок коригування рівня pH. Надає округлість смаку пива та стійкість його піні. |
Застосування |
Будь-які сорти елів або лагерів, пшеничне пиво, легке пиво. |
Строки та умови зберігання: |
Солод повинен зберігатися у чистому, прохолодному (< 22 °C), сухому (< 35% вологості) і не доступному для гризунів і шкідників приміщенні. При даних умовах рекомендується використовувати мелений солод протягом 3 місяців і цільнозерновий солод – протягом 12-18 місяців після дати його виготовлення. При зберіганні в неналежних умовах солод може зіпсуватися чи втратити свої смакові і ароматичні якості. |
Упаковка |
В мішках по 25 і 50 кг; в біг-бегах (400 – 1250 кг); солод у будь-якій упаковці експортується в 20 або 40-ка футових контейнерах. |
ПРИМІТКИ |
Компанія Castle Malting гарантує стовідсоткову простежуваність свого солоду – від ячмінного поля до доставки в пункт призначення - згідно базового Регламенту (ЄС) № 178/2002 Європейського Парламенту і Ради.
Наш солод здійснюється традиційним методом солодження, який триває від 9 днів. Це забезпечує рівномірне проростання всіх зерен і преміальну якість продукції.
Компанія Castle Malting гарантує повну відсутність генетично модифікованої сировини у виробництві відповідно до European Directive 2001/18/EC – таким чином, жоден з сортів нашого солоду не містить ГМО.
Наш солод проводиться у суворій відповідності з діючими нормами HACCP (Hazard Analyses of Critical Control Points) і системою менеджменту безпеки харчових продуктів ISO 22000.
Залишковий вміст пестицидів, гербіцидів, мікотоксинів і нітрозамінів у нашому солоді не перевищує допустимі європейським та світовим законодавством норми.
Доставка нашого солоду здійснюється тільки GMP-сертифікованими перевізниками.
|
|