Характеристика |
Бельгійський карамельний органічний солод. Висока температура пророщування, розкриття смаку при температурі до 220°C, інтенсивний аромат. |
Властивості |
Château Cara Ruby Nature® надає пиву більш інтенсивний аромат кармелі і ірисок і бурштиново-червоний колір. |
Застосування |
Органічні коричневі елі, органічне темне фламандське пиво, органічний бік, органічні шотландські елі. До 25% суміші. |
Строки та умови зберігання: |
Солод повинен зберігатися у чистому, прохолодному (< 22 °C) і сухому (< 35% вологості) приміщенні. При даних умовах рекомендується використовувати мелений солод протягом 3 місяців, цільнозерновий – протягом 18-24 місяців після дати його виготовлення. |
Упаковка |
Навалом; навалом у контейнері; в мішках по 25 і 50 кг; у великих мішках по (400 – 1250 кг); солод у будь-якій упаковці експортується в 20 або 40-ка футових контейнерах. |
ПРИМІТКИ |
Компанія Castle Malting гарантує стовідсоткову простежуваність свого солоду – від ячмінного поля до доставки в пункт призначення - згідно базового Регламенту (ЄС) № 178/2002 Європейського Парламенту і Ради.
Наш солод здійснюється традиційним методом солодження, який триває від 9 днів. Це забезпечує рівномірне проростання всіх зерен і преміальну якість продукції.
Компания Castle Malting гарантирует полное отсутствие генетически модифицированного сырья в производстве согласно European Directive 2001/18/EC – таким образом, ни один из сортов нашего солода не содержит ГМО.
Наш солод производится в строгом соответствии с действующими нормами HACCP (Hazard Analyses of Critical Control Points) и системой менеджмента безопасности пищевых продуктов ISO 22000.
Остаточное содержание пестицидов, гербицидов, микотоксинов и нитрозаминов в нашем солоде не превышает допустимые европейским и мировым законодательством нормы.
Доставка нашого солоду здійснюється тільки GMP-сертифікованими перевізниками.
|
|