Кошик
1154 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

+380 (98) 166-27-25
вул.Степана Бандери, 4а, Дніпро, Україна
Кошик
Интернет - магазин "МирБир"

Закваска для сиру Фета (3шт. х 3 літри молока)

  • В наявності
  • Код: 4002

45 

Закваска для сиру Фета (3шт. х 3 літри молока)
Закваска для сиру Фета (3шт. х 3 літри молока)В наявності
45 
+380 (98) 166-27-25
+380 (98) 166-27-25
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Набір заквасок для сиру ФЕТА (3шт. х 3 літри молока). Містить закваску і фермент в окремих капсулах. Розрахований на три рази. Дуже зручно, якщо в роботі 3 літри молока. Ціна вказана за весь набір.

СКЛАД:

1. Заквасочная культура для сиру "Фета" (3шт.)

2. Фермент молокосвертывающий (3шт.)

Фета ― дуже популярний і смачний сир, відноситься до м'яких сортів. Основний інгредієнт знаменитого салату "Грецький". Країна походження: Греція. Жирність від 30 до 60%. Приготувати сир Фета дуже просто навіть новачкові. В комплект входить все необхідне: закваска (культура молочнокислих бактерій FETA), фермент (для формування молочного згустку). Вам залишається додати молоко!

Рецепт сиру ФЕТА

  1. Налийте молоко в каструлю, доведіть до температури 33С. Додайте закваску, добре перемішайте і залиште на 60 хв.
  2. Если молоко остыло, нагрейте молоко до 32С, постоянно помешивая. Снимите кастрюлю с огня, добавьте сычужный фермент, предварительно растворенный в воде, и хорошо перемешайте в течение 30с.
  3. Накройте кастрюлю крышкой или полотенцем и оставьте на 40 минут.
  4. Проверьте образование сгустка. Должно быть достигнуто чистое отделение сгустка от сыворотки. Если этого еще не произошло, оставьте еще на несколько минут.
  5. Разрежьте сгусток на кубики со стороной 1,5 см. медленно мешайте в течение 20 минут. Оставьте на 10 минут, чтобы сгусток осел.
  6. Большой шумовкой переложите весь сгусток в форму для сыра или дуршлаг с мелкими дырками.
  7. Оставьте сыр в форме на ночь при температуре 20—22С.
  8. Выньте сыр, разрежьте на крупные куски и положите в 10% рассол на 8-10 часов.
  9. После этого лучше сыр вынуть и сложить в пищевой контейнер, иначе он будет становиться мягким и кашистым. Чтобы это предотвратить, в рассол добавляют хлористый кальций и контролируют кислотность.

Как приготовить 10% рассол

Розчиніть 100гр солі (звичайної кухонної, не можна брати морську або йодовану сіль) в 1 літрі теплої води. Остудіть. Розсіл можна використовувати кілька разів. Розчин достатньо міцний! Ви можете зробити розсіл менш солоним, додавши 50-60гр солі на літр води.

Характеристики
Основні
ВиробникSacco
Країна виробникІталія
Тип дріжджівСухі
Тип закваскиДля м'якого сиру
Інформація для замовлення
  • Ціна: 45 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner