Кошик
1150 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

+380 (98) 166-27-25
вул.Степана Бандери, 4а, Дніпро, Україна
Кошик
Интернет - магазин "МирБир"

Закваска для сиру Філадельфія (на 10 літрів молока)

  • В наявності
  • Код: 4063

29 

Закваска для сиру Філадельфія (на 10 літрів молока)
Закваска для сиру Філадельфія (на 10 літрів молока)В наявності
29 
+380 (98) 166-27-25
+380 (98) 166-27-25
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Закваска для сиру Філадельфія (на 10 літрів молока)

СКЛАД:

1. Заквасочная культура "Філадельфія".

2. Фермент молокосвертывающий.

Приготувати сир маскарпоне дуже просто навіть починаючому сыроделу. Якщо ви тільки освоюєте це захоплююче заняття, то сміливо включайте сир філадельфія в список своїх найперших сирів. У вас обов'язково вийде!

В комплект входить все необхідне: закваска (заквасочная культура молочнокислих бактерій), фермент (для формування молочного згустку). Вам залишається додати молоко!

Рецепт приготування сиру Філадельфія

Всі ємності та інструменти перед початком приготування сиру ретельно вимийте і обдайте окропом. Це дозволить уникнути попадання у молоко сторонньої мікрофлори.

Молоко для приготування сиру Філадельфія повинно мати жирність 7-10%. Це досягається шляхом додавання вершків в молоко. Налийте молоко в каструлю і повільно нагрійте до температури 30°С. Посипте заквасочную культуру на поверхню молока і через 1-2 хвилини акуратно перемішайте. Додайте в молоко молокосвертывающий фермент, попередньо розчинений у 50 мл охолодженої кип'яченої води. Перемішайте молоко.

Накрийте каструлю кришкою і залиште на дозрівання протягом 12-24 годин. Температура не повинна впасти нижче 20-22°С. Молоко повинно залишатися в спокої, його не можна перемішувати. Закінчення стадії дозрівання можна визначити по тонкому шару сироватки, що покриває поверхню.

Після остаточного дозрівання молока перенесіть сирний згусток в друшляк, вистелений дренажної тканиною.

Сироватка повинна стікати протягом 1-2 годин, потім зберіть тканину за 4 кута і підвісьте над каструлею або раковиною ще на 10 -20 годин.

Остаточне час зливу сироватки залежить від ваших уподобань. Чим довше зливається сироватка, тим більш жорстким і менш пастоподібним стає сир.

Коли сир досяг бажаної консистенції, добре перемішайте його для отримання більш однорідного і пастоподібного стану. При перемішуванні можна додати будь-які трави, спеції і т. д., а також сіль за смаком.

ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!

МирБир.сом.иа

Характеристики
Основні
ВиробникSacco
Країна виробникІталія
Тип дріжджівСухі
Тип закваскиДля м'якого сиру
Інформація для замовлення
  • Ціна: 29 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner