Кошик
1150 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 19.04).

+380 (98) 166-27-25
вул.Степана Бандери, 4а, Дніпро, Україна
Кошик
Интернет - магазин "МирБир"

Закваска для сиру Тильзитер (російський) (на 20 літрів молока)

  • В наявності
  • Код: 4101

46 

Закваска для сиру Тильзитер (російський) (на 20 літрів молока)
Закваска для сиру Тильзитер (російський) (на 20 літрів молока)В наявності
46 
+380 (98) 166-27-25
+380 (98) 166-27-25
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Закваска для сиру Тильзитер (російський) (на 20 літрів молока)

СКЛАД:

1. Заквасочная культура "Тильзитер"

2. Фермент молокосвертывающий - 1шт.

Тильзитер ― популярний кухонна напівтвердий сир. Країна походження: Німеччина, Швейцарія. Жирність: 30%. На території колишнього СРСР цей сорт більше відомий під маркою "Російський". Має велику кількість невеликих вічок щілиноподібної неправильної форми. Колір злегка жовтуватий. Смак збалансований, злегка вершковий. Час визрівання: до 2 тижнів.

Щоб приготувати Тильзитер, не потрібно особливих навичок. Для початківців сироварів цей сир буде хорошим стартом для знайомства з групою твердих сирів.

В комплект входить все необхідне: закваска (заквасочная культура молочнокислих бактерій), фермент (для формування молочного згустку). Вам залишається додати молоко!

Рецепт приготування сиру Тильзитер (російський)

Приготування

Нагріти молоко до 36С. Додати закваску: посипте порошок закваски на поверхню молока, дайте постояти півхвилини, щоб порошок увібрав вологу, перемішайте. Накрийте каструлю кришкою і залиште на 30 хвилин.

Додайте фермент в 50 мл води і розмішайте. Також розчиніть в 50 мл води в іншій ємності розчин хлористого кальцію.

Додайте в молоко розчин ферменту і хлористого кальцію і добре перемішайте. Накрийте кришкою і залиште до утворення згустку і "чистого відділення", приблизно 30 хвилин.

Поріжте згусток на кубики зі стороною приблизно 1,5 див. Перемішайте.

Заважайте масу протягом 20-30 хвилин, виловлюючи з дна великі шматки і розрізаючи їх на дрібні. В кінці процесу сирне зерно повинно бути 2-5мм.

Злийте сироватку так, щоб залишився тонкий шар до 0,5-1 см над поверхнею сирного зерна.

Додайте в сирне зерно 2 чайні ложки (10гр) солі і перемішайте. Це дозволить зберегти вологу в сирі.

Викладіть сирне зерно в форму. Розрівнюйте і приминають сирну масу у формі.

Пресуйте з вагою 2 кг протягом 6 годин.

Вийміть сир з форми і соліть в 20%-ми розсолі протягом 6 годин. В середині цього часу один раз перевернути сир в розсолі, щоб він рівномірно просолился.

Після посолки обсушіть сир під вентилятором протягом 10-12 годин (влітку, коли спекотно) або просто поставте на підвіконня або в інше прохолодне (15-18С) місце для просушування протягом доби. Регулярно перевертайте сир, щоб він швидко і рівномірно просох.

Покрийте воском або латексним покриттям для сирів. Витримуйте 6 тижнів при температурі 8-12С. Сир можна їсти або зберігати при цій температурі до року.

Як приготувати 20% розсіл

4 літра води довести до кипіння, розчинити 1 кг кам'яної солі. Остудити до кімнатної температури і процідити або акуратно злити, щоб вся бруд із солі (якщо така є) залишилася на дні. Додати 5 мл 6-% оцту і чайну ложку 10-% розчину хлористого кальцію. Розсіл можна використовувати кілька разів.

ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!

МирБир.сом.иа

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникSacco
Країна виробникІталія
Тип закваскиДля м'якого сиру
Основні
СкладЗакваска, Фермент
Тип дріжджівСухі
Інформація для замовлення
  • Ціна: 46 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner